Sugestii scăpate de Google Pixel scăpate la Pixel 5 5G și Pixel 4a 5G

Google pixel 5g

Google a tachinat anunțul iminent al Pixel 4a pe 3 august, dar se pare că compania are o altă surpriză în mânecă pentru eveniment. Se pare că compania intenționează să ne ofere un teaser la viitoarele sale telefoane Pixel 5G, la fel de evident din imaginea care a fost postată pe Twitter de leakeru Ishan Agarwal.

Imaginea teaser nu dezvăluie foarte mult, dar ne oferă o privire laterală asupra Pixel 5 5G și Pixel 4a 5G, cu 5G inteligent scris folosind logo-ul Google în spatele lor. Telefonul din stânga este, probabil, Pixel 5 G, deoarece are un cadru metalic periat, la fel ca Google pe care îl folosește în gama de pixeli 4. Cel din dreapta este probabil Pixel 4a 5G, deoarece pare să aibă un cadru din plastic.

Referințe la Pixel 5 5G și Pixel 4a 5G au fost găsite anterior în AOSP. Pixel 5 5G va fi Pixel-ul principal al Google în acest an, dar va veni cu un chipset Snapdragon 765G premium în loc de cip-ul Snapdragon 865 de top al companiei Qualcomm. Acest lucru va ajuta Google să mențină prețul dispozitivului într-o lume în care smartphone-urile emblematice costă frecvent peste 1.000 USD. În ceea ce privește Pixel 4a 5G, este de așteptat să prezinte aceleași specificații ca Pixel 4a, dar să vină cu un ecran mai mare și, eventual, o configurație cu cameră duală, care să o ajute să se diferențieze de fratele său non-5G.