Clasicul PlayStation Vita RPG poate primi o casă nouă

Persona 4

Persona 4 Golden, jocul de rol PlayStation Vita de la Atlus, poate veni pe PC, pe baza fișierelor descoperite printr-o aplicație Steam terță parte.

Speculațiile despre un joc Persona care a venit pe Steam a început la începutul acestei săptămâni, când Atlus a preluat „câteva știri interesante pe care să le participe la PC Gaming Show”, care va fi difuzat sâmbătă, 13 iunie.

Site-ul web SteamDB are o listă recentă care include pictogramele Steam pentru Persona 4 Golden, care a fost descoperită și răspândită pe Twitter. Dezvoltatorul SteamDB, Pavel Djundik, a declarat că această intrare a fost legitimă pe contul său de Twitter, scriind: „Am primit anumite informații în mod privat, se pare că sunt P4G”. Internetul a descoperit și o pagină de asistență pentru Persona 4 Golden, care pare a fi asociată cu software-ul anti-piraterie Denuvo folosit în jocurile pe calculator.

Site-ul de jocuri Gematsu citează, de asemenea, „surse multiple” într-un raport care spune că anunțul este planificat pentru PC Gaming Show și că o lansare va urma imediat după aceea.

Atlus a lansat Catherine Classic pe Steam în 2019, un port pentru PC al Catherinei originale pentru PlayStation 3 și Xbox 360

Persona 4 are loc într-un oraș mic din Japonia, iar jucătorul este cufundat într-un mister de crimă, unde trebuie să strângă aliați și să se aventureze într-o nouă lume cu teme televizate. Persona 4 Golden a fost lansat în 2012; este o versiune actualizată și extinsă a versiunii originale RPG din 2008. Lansarea Golden a inclus două noi legături sociale și părți extinse ale poveștii, permițând câteva rasturnări de complot potențiale și terminații diferite.