Home Nou Site-ul PlayStation 5 este acum live

Site-ul PlayStation 5 este acum live

0
Site-ul PlayStation 5 este acum live

Site-ul oficial PlayStation are acum o pagină dedicată PlayStation 5, dar deocamdată nu există prea multe informații.

Sony își continuă fluxul de informații despre PlayStation 5, deoarece consola viitoare are în sfârșit propriul său site web.

Sony a dezvăluit articole despre PlayStation 5 în ultimele șase luni, inclusiv detalii despre controlerul pentru sistem, dar încă există o mare parte despre care nu știm despre consolă. Microsoft a dezvăluit o mulțime de informații despre Xbox Series X, cu toate acestea, Sony pare conținut pentru a lăsa fanii să se încingă pe fondul numeroaselor scurgeri și postări speculative pe forum.

Site-ul oficial PlayStation are acum o pagină dedicată PlayStation 5, dar deocamdată nu există prea multe informații. Pagina are logo-ul, un mesaj care spune „PlayStation 5 vine” și data lansării libere. De asemenea, este posibil să vă înscrieți la actualizări prin e-mail despre PlayStation 5, împreună cu un mesaj care afirmă că Sony nu este destul de gata să dezvăluie totul despre sistem încă.

Sony a anunțat deja că nu va fi prezentă la E3 2020, așa că fanii se întreabă când compania va dezvălui mai multe informații despre PlayStation 5. Începând cu momentul scrierii, încă nu știm specificațiile sistemului, prețul sau orice jocuri care vin la consolă în afara Godfall. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la capabilitățile sistemului și potențialul său de compatibilitate cu jocuri PlayStation mai vechi, dar nimic nu a fost confirmat de Sony însuși la punctul său.

Faptul că Sony are acum un site oficial pentru PlayStation 5 sugerează că compania va fi gata să dezvăluie în curând mai multe informații despre sistem. Rămâne de văzut când și unde Sony va dezvălui oficial PlayStation 5 în lume, dar ceasul este bifat și Microsoft a luat deja inițiativa, așa că promovarea pentru sistem va trebui să înceapă în curând, mai ales dacă Sony dorește ca oamenii să începeți precomandarea PlayStation 5 pentru pregătirea următorului mare război al consolei din acest Crăciun.

PlayStation 5 va fi lansat în perioada sezonului 2020.

Sursa: PlayStation

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here