Home IT Oneplus tv q1 pro 55 4k Qled smart tv

Oneplus tv q1 pro 55 4k Qled smart tv

0
Oneplus tv q1 pro 55 4k Qled smart tv

Oneplus tv q1 pro 55 4k Qled

Design

Măiestria superioară combinată cu filozofia elegantă a designului. Acesta este televizorul OnePlus.

Nearly bezel-less screen

Cu un raport ecran / corp de 95,7% oferă o experiență de vizionare imersivă, indiferent de fond.

O construcție ușoară

Asta nu adaugă dezordine în spațiul tău de locuit. Un profil unificat subțire pentru a se încadra în orice estetică.

Previous
Next

Recenzie OnePlus TV: Poza mare
Televizoarele sunt produse scumpe, cu cicluri lungi de înlocuire. În mod tradițional, nu este genul de afacere care ar apela la un producător de smartphone-uri ai cărui utilizatori tind să se actualizeze în termen de doi ani. În timp ce mărcile tradiționale de televiziune se concentrează pe hardware și pe apelul mărcilor, aprecierile OnePlus și Xiaomi și-au tăiat dinții pe marje limitate și oferind o experiență de clasă mondială la prețuri accesibile.

La fel ca Xiaomi cu integrarea sa Patchwall, OnePlus TV marchează intrarea companiei în agregarea de conținut digital. Ideea este destul de simplă. Un perete de conținut furnizat de parteneri, consolidat printr-o filtrare inteligentă și recomandări, face ușor pentru clienți să-și dea seama ce să urmărească. Prin conducerea spectatorilor către platformele partenere, interfața devine în esență un spațiu publicitar pentru creatorii de conținut și poate conduce, de asemenea, venituri afiliate, garantând astfel OnePlus o modalitate de a câștiga bani pe termen lung.

OnePlus 55 Q1 vs OnePlus 55 Q1 Pro: Ce este diferit?
Ambele televizoare au același panou de afișare 4K de 55 inch. Diferențele constau în configurarea și designul audio. Pentru a începe, în loc de matricea cu opt difuzoare a OnePlus 55 Q1 Pro, primiți doar patru difuzoare pe modelul standard. Puterea totală rămâne 50W, dar pierdeți wooferele dedicate.

În mod similar, OnePlus 55 Q1 nu are bara de difuzoare glisante. De fapt, nu există deloc o bară de difuzoare vizibilă. În schimb, oferă o configurație mai tradițională cu difuzoarele integrate în ecranul propriu-zis.

OnePlus TV review: Design

Un televizor cu ecran mare este, cel mai adesea, centrul atenției în camera de zi. Ca atare, designul este o parte integrantă a furnizării unei experiențe premium pe ecran mare. În afara tehnologiei acustice a suprafeței Sony, care utilizează afișajul ca difuzor, cu toate acestea, majoritatea încercărilor de diferențiere a designului TV au fost destul de lipsite de caracter.

Așa cum este, diferența cheie de design este construită în jurul unui gimmick. Pornirea televizorului prezintă o emisiune ușoară, împreună cu un diapozitiv aproape teatral al barei de sunet atașate. Horizon Light, așa cum o numește OnePlus, se presupune că se inspiră din efectul de notificare la margine pe smartphone-urile OnePlus.

Nu este un aspect rău, dar teatricile mecanismului de glisare se găsesc ca o inginerie superioară. Personal, mi s-a părut mult mai atrăgător televizorul de a privi cu bara sonoră afară. 

În timp ce panoul de afișare în sine este minimalist, cu bezele mici și prea multe despre care să vorbim, soundbar-ul sport are grile cu șipci, oferindu-i un aspect aproape retro, din anii 70. Spre spate, difuzorul este rotunjit cu o țesătură de plasă.

OnePlus TV 55 Q1 Pro specs

 • Display: 55-inch, 3840×2160 60Hz VA-type QLED, 120% NTSC coverage, local dimming, Dolby Vision support
 • Sound: 50W 2.1 motorized sound bar, 8 speakers, Dolby Atmos support
 • Dimensions: 1223.7 x 207.5 x 795 mm (with stand)
 • Weight: 24.2kg (with stand)
 • Chipset: MediaTek MT5887, 1.5GHz 4x ARM Cortex-A53 CPU, Mali-G51 GPU
 • Memory: 8GB storage, 2.5GB RAM
 • Remote: Bluetooth, internal rechargeable battery, USB-C
 • Connectivity: 4x HDMI 2.0 (HDMI2 eARC), 1x composite input, 1x optical out, 3x USB (1x USB-A 3.1, 1x USB-A 2.0, 1x USB-C), RF, Ethernet, Bluetooth 5.0, dual-band Wi-Fi 802.11ac
 • Software: Android TV (9.0), OxygenPlay launcher, Google Play support, Chromecast built-in, Google Assistant
 • Accessories: Remote, manual, power cord, AV adapter, USB-C cable, wall-mount bracker, warranty card
 • Misc: OnePlus Connect app for remote control through smartphone, optional Farfield accessory (coming later)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here