Google lansează emoji personalizate pentru telefoanele Android.

Google dezleagă emoji personalizate pentru telefoanele Android și suntem pentru toate

New Android emoji (Image credit: Google)

Îți place să folosești emoji? Sau simți că niciun emoji nu surprinde cu adevărat natura nuanțată, greu de definit din sufletul tău? O nouă funcție de emoji personalizată pe telefoanele Android ar putea fi lucrul pentru tine.

Google a denumit funcția „Bucătărie Emoji”, dat fiind că permite utilizatorilor să creeze „rețete” ale emoji-urilor lor preferate, combinând diferite expresii, fețe și obiecte în mod haotic și extrem de aleatoriu.

Cele mai bune aplicații Android 2020

Când trimiteți mesaje pe un telefon Android, atingeți orice emoji de pe tablă (știți, panoul de meniu plin de emoji?) Va crea o serie de emoji combo care vă vor ajuta să comunicați cu prietenii în mod propriu, unic.

Vrei să pui ochelari pe o maimuță? O față pe un cactus? Durere existențială pe un robot? Puteți efectua toate lucrurile de mai sus și multe altele – prin aplicații de mesagerie, inclusiv Gmail, Mesaje de Google, Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat și Telegram.

emoji personalizate pentru telefoanele Android

(Image credit: Google)

Emoji pentru toți!
Este o schimbare sălbatică și distractivă și este un semn al apetitului nesfârșit pe care dependenții de mesaje îl avem pentru o gamă largă de emoji – care nu va veni la mult timp după ce Unicode Consortium a anunțat o serie de noi icoane emoji pentru 2020, inclusiv pictograma trans și, pentru un motiv oarecare, dodo.

Funcția Emoji Kitchen pare foarte asemănătoare cu Emoji Mashup Bot, care este un bot de pe Twitter care a combinat (genial) icoane emoji din iulie 2019 – așa cum puteți vedea mai jos …

emoji personalizate pentru telefoanele Android

(Image credit: Google)

Funcția Emoji Kitchen este în prezent în versiune beta, deși vă puteți îndrepta către pagina de testare beta Gboard pentru a fi unul dintre primii care îl încearcă. Puteți paria că suntem și noi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn