Google Earth tocmai a lansat 1.000 de imagini de fundal frumoase pe care le puteți descărca gratuit

imagini google earth

Google a împărtășit sute de imagini de fundal frumoase prin colecția Earth View de ani buni. Aceste imagini prezintă vederi uimitoare de la sateliți, oferind o vedere aproape suprareală a păsărilor asupra peisajelor și oceanelor planetei.

Astăzi, compania a adăugat peste 1.000 de imagini la acea galerie, ducând totalul la peste 2.500. Compania spune că noile imagini Earth View sunt optimizate pentru ecranele de astăzi, „care prezintă culori mai luminoase, imagini mai clare și rezoluții de până la 4K”. Puteți afla mai multe despre modul în care Google surprinde imaginile Earth View din video de mai jos.

Inutil să spun, aproape fiecare cadru este bomboane pentru ochi. După cum se spune, o poză valorează o mie de cuvinte, așa că la fel de bine ar putea fi doar îndreptați-vă și aruncați o privire pentru voi.

Puteți descărca imaginile din Google Earth View Gallery sau instalați extensia Chrome View Earth pentru a vizualiza o nouă imagine de fiecare dată când deschideți o nouă filă. Puteți chiar sorta imaginile după culoare folosind o nouă hartă de culori, ajutându-vă să găsiți imagini care să se potrivească esteticului dvs. particular. Acum, scuzați-mă în timp ce mă duc să îmi schimb tapetul.

1.000 dintre cele mai uimitoare peisaje din Google Earth pe Google

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn