Warcraft 3: Reforged

Reconstruit complet de la parter, Warcraft 3: Reforged este clasicul RTS construit pentru 4K.

Blizzard a surprins pe toată lumea la Blizzcon 2018, anunțând o remaster completă, integrată de la zero a Warcraft 3. Apelată Warcraft 3: Reforged, această versiune actualizată prezintă artă nouă și animații, păstrând în același timp strategia excelentă în timp real, așa cum era în 2002. Vor fi în continuare armate comandante, fie ca oameni, orci, elfi nocturni sau strigoi. Deși ne-am dori să obținem un nou brand Warcraft 4, Reforged pare o modalitate excelentă de a experimenta jocul care a propulsat cu adevărat Warcraft în mainstream și a pus bazele World of Warcraft. Iată tot ce trebuie să știți.

Când este Warcraft 3: Reforged data lansării?
Warcraft 3: Reforged a fost inițial lansat cândva în 2019. Blizzard a ratat doar semnul puțin, lansarea fiind planificată acum pentru 28 ianuarie.

Aflați exact momentul în care Warcraft 3: Deblocare reorganizată în fusul dvs. orar.

Ce este inclus? Va fi remasterizat și The Frozen Throne?
Da, Warcraft 3: Reforged va include expansiunea The Frozen Throne. În plus, jucătorii vor avea acces la editori de hărți și mod, astfel încât să poată crea moduri de joc personalizate. Desigur, multiplayer este important, iar Blizzard a spus că Reforged va lucra peste Battle.net și va prezenta o experiență actualizată multiplayer pentru găsirea de potriviri, crearea de noi moduri și împărtășirea acestora.

 

Ce se schimbă în Warcraft: 3 Reforged?
Blizzard spune că Reforged va fi o remaster extrem de fidelă a Warcraft 3. În acest scop, cei care joacă pe Reforged pot juca în continuare multiplayer împotriva celor care folosesc versiunea originală a jocului, iar Blizzard a spus că chiar mods și hărți realizate în Warcraft 3 ar trebui să funcționeze în Reforged fără o problemă.

Cea mai mare schimbare va fi, totuși, toate graficele și animațiile noi cu suport 4K. Chiar și UI obține o revizuire completă. Fiecare unitate, hartă și textură este complet remodelată împreună cu noi decupaje care se joacă între misiuni. O nouă caracteristică interesantă este că unitățile de eroi, precum cavalerii morții și vânătorii de demoni, vor avea variații diferite pentru bărbați și femei – oferind jucătorilor mai multe opțiuni asupra celor care comandă armatele lor. Toate acestea vor fi opționale, iar jucătorii pot comuta aceste setări individual, dacă preferă să se uite la graficele originale pentru Warcraft 3.

Ceea ce nu se va schimba (atât de mult) este modul în care joacă Reforged. Fiecare facțiune va avea în continuare aceleași modele și caracteristici unice și va trebui totuși să micromaniți armatele și să atribuiți lucrătorilor să strângă resurse în baza principală.

Cu toate acestea, există două avertismente. În primul rând, Blizzard încearcă să lucreze la identificarea unităților de procesare pentru a-l face mai intuitiv, astfel încât să nu pierdeți niciun meci, deoarece întăririle dvs. au dus mult la o luptă. În al doilea rând, meta-ul multiplayer al lui Reforged va fi actualizat pentru a oferi un mediu mai competitiv și echilibrat, echipa consultând jucătorii pro pentru orice schimbări majore.

În câteva locuri, campania singleplayer a lui Reforged este modificată pentru a reflecta canonul stabilit în World of Warcraft. Până în prezent, cel mai notabil exemplu în acest sens este faptul că misiunea Culling of Stratholme a fost schimbată pentru a face ca orașul Stratholme să semene cu apariția sa în WoW.

După feedback-ul fanilor, actorii vocali originali nu vor fi înlocuiți în Warcraft 3: Reforged
Inițial, Blizzard plănuise să refacă părți din povestea lui Warcraft 3 pentru a îmbogăți povestea și a o actualiza pentru remaster. Aceasta ar fi însemnat înlocuirea actorilor vocali vechi și reînregistrarea dialogului, de care unii fani nu erau prea fericiți. “Sună de la a face clic pe mormăiala de a auzi vocea lui Arthas și Illidan, asta nu voiau să se schimbe”, a spus designerul principal Mat Morris, Poligon.

După audierea feedback-ului, Blizzard a analizat aceste modificări și optează pentru modificări care nu se confruntă cu ceea ce există deja. Arta din anumite locații se potrivește acum cu aceleași locații de la World of Warcraft, de exemplu.

Warcraft 3: Reforged va avea o potrivire a fiecărei facțiuni
În Warcraft 3: Reforged, criteriile de potrivire se vor schimba în funcție de ce facțiune joci. “Puteți spune, OK, sunt foarte bun la orc, dar vreau să încerc omul. Deci, atunci când veți merge uman, veți fi, de asemenea, legat de alți oameni care sunt ca, de asemenea, eu încerc doar uman out “, a declarat pentru Polygon designerul de jocuri Michael Scipione.

Noul sistem reprezintă o schimbare semnificativă față de jocul inițial, care a apreciat performanța cu fiecare facțiune prin aceleași valori. Dacă jucătorii doreau rânduri independente pentru fiecare facțiune, trebuiau să facă conturi suplimentare.

Warcraft 3: Reforged va avea un suport mod mai bun
Warcraft 3: Reforged va sprijini limbajul de codare Lua mai des utilizat. Înainte, modders erau blocați cu JASS, un vechi limbaj de codare care este foarte rar folosit în zilele noastre.

Echipele aranjate nu vor fi în Warcraft 3: Reformate la lansare
Blizzard a renunțat recent la „ultimul patch major” pentru Warcraft 3 înainte de Reforged și a explicat că modul echipelor aranjate nu îl va face la lansare. “Am hotărât că este mai important să scoatem această poză a unui plasture pe ușă, apoi să continuăm cu întârziere. Asta înseamnă că AT va reveni cu Reforged, nu înainte”, se arată în postare.

Alte actualizări mari ale corecției includ:

API integrate Direct3D 11 și metalice
S-a adăugat suport pe 64 biți pentru Windows și Mac
A scăzut suportul pe 32 biți pentru Mac
Sunetele sunt dezactivate atunci când clientul nu este activ
Moduri extinse de fereastră acceptate în Opțiuni
Vedeți Actualizări ale editorilor mondiali pentru mai multe detalii despre multe adăugări și îmbunătățiri, inclusiv suport pentru beta pentru Lua
Alăturați-vă fraie în Actualizări de sold pentru modificări multiplayer și pool pool
Battle.net este dezactivat pentru Reign of Chaos
Mai pot juca Warcraft 3 original?
Cu toate că vor exista opțiuni pentru a opri toate noile caracteristici din Reforged, dacă preferați pe deplin versiunea originală a jocului, veți putea totuși să-l jucați. De atunci, Blizzard a făcut ca Warcraft 3 să nu fie disponibil pentru a fi achiziționat pe Battle.net, dar va include o copie cu precomenzi reformate începând cu 1 decembrie. Așadar, va trebui să așteptați până atunci dacă sperați să vă remediați Warcraft 3 nostalgia.