diablo

(Image credit: Blizzard Entertainment)

O postare pe LinkedIn a copreședintelui Activision a dezvăluit ambele serii animate, dar nu a fost făcut niciun anunț oficial.

Se pare că Blizzard are în plan să adapteze atât Diablo cât și Overwatch în emisiuni TV animate. Conform raportului Gamespot, co-președintele Activision Blizzard Studio, Nick van Dyk, a dezvăluit adaptările prin profilul său de LinkedIn.

Profilul lui Nick van Dyk explică ceea ce a lucrat președintele și a listat atât proiectele animate Diablo, cât și Overwatch. Profilul îl enumeră ca fiind producătorul executiv al unei adaptări TV a unei emisiuni de televiziune Diablo „stil anime”, care va fi distribuit în întreaga lume prin Netflix.

Următoarea surpriză este mai departe de profilul în care descrie că Van Dyke a „dezvoltat și vândut o serie de filme animate bazate pe franciza Overwatch a lui Blizzard”. Ambele serii animate au sens în timp, având în vedere că Overwatch 2 și Diablo 4 sunt ambele în lucrări, în prezent fără date de lansare.

Dacă se face un anunț oficial despre aceste animații, Diablo și Overwatch vor sta alături de alte adaptări de succes ale jocului, precum The Witcher, care are un al doilea sezon în lucrări, și serialul Castlevania care tocmai a anunțat al treilea sezon.

Activision Blizzard nu a făcut un anunț oficial al acestor serii animate, dar am depus un comentariu și vom actualiza această poveste dacă vom primi mai multe informații.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn