Blizzardul Activision și-a scos toate jocurile de pe GeForce Now

Nvidia GeForce

Activision Blizzard și-a scos toate jocurile din serviciul de streaming de jocuri GeForce Now, potrivit Nvidia.

Serviciul a fost lansat integral integral săptămâna trecută, după doi ani în versiune beta, iar acum niciunul dintre abonații săi nu îl va putea folosi pentru a juca jocurile lui Blizzard. Sekiro va fi ratat, la fel ca la Overwatch și la jocurile Call Of Duty. Nimeni nu câștigă aici.

GeForce Now este noua intrare a Nvidiei în scena încă experimentală de „jocuri de nor”.

Permite jucătorilor să acceseze și să joace jocuri pe care le dețin folosind propriul hardware de la distanță Nvidia și transmiterea rezultatelor înapoi la conexiunea lor la internet. Acest lucru ocolește nevoia unui computer fantezist propriu, deși este evident o conexiune bună. De asemenea, nu trebuie să plătiți peste costul abonamentului (în prezent, 60 GBP pe an) și puteți juca niciun joc pe care îl dețineți, dar numai dacă Geforce Now îl acceptă. Din care Blizzard tocmai au renunțat.

Cory, membru al personalului Nvidia, a spart vestea aseară: „La cererea lor, vă rugăm să fiți informați că jocurile Activision Blizzard vor fi eliminate din serviciu. Deși este nefericit, sperăm să colaborăm cu Activision Blizzard pentru reîncadrarea acestor jocuri și multe altele în viitor. “

Ceea ce ar putea spune că Activision Blizzard și-a scos jocurile, nu este clar dacă aceasta este o decizie permanentă. Dar este o lovitură pentru ambele părți și sigur că va frustra și dezamăgi chiar jucătorii care erau deja dispuși să ia o idee relativ nouă.

Cory a subliniat că serviciul are în continuare „sute de jocuri acceptate în prezent” și „peste 1.500 de jocuri pe care dezvoltatorii au solicitat să fie încorporate la serviciu. Căutați actualizări săptămânale cu privire la noi jocuri pe care le adăugăm ”. Multe dintre cele mai jucate jocuri Steam sunt încă redate prin intermediul GeForce Now, de exemplu, inclusiv CS: GO, Dota 2, Plunkbat și chiar Destiny 2, care a fost publicat anterior de Blizzard, dar a fost cumpărat din nou de dezvoltatorii Bungie anul trecut. Există însă și absențe notabile, în special Grand Theft Auto V și Monster Hunter: World, ambele fiind disponibile atunci când serviciul era în beta.

https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn